Mitä Kuntotuplan Pajalla tehdään?

No treenataan tietenkin! Joo selkeä vastaus, mutta haluan vähän kertoa mitä ajattelen harjoittelusta ja mitä kaikkea siihen liittyy, eli mitä kaikkea Pajalla tehdään.

Olen vahvasti sitä mieltä, että lihasvoima on meidän ainoa todellinen eläkevakuutus ja sitä ei kannata pitää itsestään selvyytenä, edes nuorena. Lihasvoimaa tarvitaan heti ensimmäiseksi aamulla, kun nouset sängystä ylös. Olisi kehosi kannalta tärkeää käyttää lihasvoimaa myös pitkin päivää erinäköisinä pieninä, tai isompina ponnisteluina. Tuntuu ikävä kyllä siltä, että nykyaikana ja varsinkin ihan viime vuosina nämä ponnistelut ovat vähenemään päin. Tässä kärsii liikuntakyky ja tulee erilaisia vaivoja.

Tämän takia Pajalla tehdään voimaharjoittelua!

Tässä haluan painottaa, että voimaharjoittelu ja kehonrakennus ovat tavoitteiltaan eri asioita, vaikka välineet ja paikka ovatkin samoja. Usein olen kuullut, että saliharjoittelua ei mielletä omaksi jutuksi, koska lihasten ”pumppaus” tuntuu turhamaiselta, tai ”pullistelulta”. Juuri tämän ajattelun muuttamista haluan Pajan treeneillä mahdollistaa, koska voimaharjoittelu kuntoiluna sopii kaikille, koska kaikilla on lihakset ja niiden toimintakunnon ylläpito ja terveys kulkevat käsi kädessä!

Pajalla jokainen treenaa oman lähtötason, liikkuvuuden ja tavoitteiden mukaisesti. Näiden huomioiminen tekee harjoittelusta turvallista, tehokasta ja jopa mukavaa, kun sopiva haastavuus ja suorituskyky kohtaavat. Opit tekemään perusliikkeet oikein alusta saakka ja ymmärtämään mitä eri liikkeet kehittävät ja miten se näkyy sinun toimintakyvyssä. Yleisiä toteamuksia ovatkin treenien yksinkertaisuus, sekä toteutettavuus ja tässä onkin resepti onnistumiseen.

Hyötyinä voit miettiä suorempaa ryhtiä, vähemmän istumisen aiheuttamia jumeja, kevyempiä kauppakasseja, helpommat 20,000 päivä-askelta kaupunkilomalla. Paras on kun toteat minähän jaksan! Voimaharjoittelusta saat tukea myös muihin harrastuksiisi sillä vahva keho jaksaa ja kestää aina paremmin.

Sanonkin usein, että Pajalla treenataan ihmistä. Täällä tehdään meistä vahvempia ja suorituskykyisiä ihmisiä jaksamaan elämän kuormaa!

Kuntotuplan Paja on siis minun (PT Willen) oma kellarisali Punavuoressa, jossa opetan voimaharjoittelua ja vedän treenejä.

Mikä estää sinua olemaan vahvempi?

Kuntotupla.fi

Advertisement